Lampaanliha, Lampaantaljat ja Villalangat

Maatilallamme kasvatetaan suomenlampaita. Uuhia maatilallamme on 120.

Lampaamme ovat väriltään ruskeita, mustia ja valkoisia. Suomenlampaalla on hyvä villa, josta valmistetaan lankaa ja huovutusvillaa. Teuraaksi menevistä lampaista saa kauniita taljoja ja hyvää lihaa.

Erityisen tärkeää meille on eläinten terveys ja hyvinvointi. Lampaat elävät laumoissa saaden kuitenkin yksilöllistä hoitoa. Karitsointiaikana emolampaat siirretään pienempiin laumoihin ja karitsointi tapahtuu yksilökarsinassa.

Kesällä lampaat ovat laitumella maatilan läheisyydessä sekä Kristiinankaupungissa luonnonlaitumella maisemanhoitajina. Lampaille syötetään omien peltojen luomurehua.

Maatilaltamme voit ostaa lampaan lihaa, taljoja, huovutusvillaa ja villalankoja. Soita ja kysy tarkemmin: 040 770 8440 / Tiia.

Lampaanliha, Lampaanlihaa

Puhdasta lähiruokaa perheellesi!

Oletko kiinnostunut puhtaasta ja lisäaineettomasta ruoasta? Kasvatamme tilallamme lampaita, jotka viettävät kesän luonnonlaitumella. Lampaamme syövät luomurehuja.

Myymme lihat ruhoittain (kokonainen, noin 15-20 kg tai puolikas karitsa noin 7,5kg-10kg). Ruho on paloiteltu ja vakuumi-pakattu sellaisiin annospakkauksiin, joita voit kätevästi pakastaa ja sulattaa ruoanlaittoon. Lampaan lihan hinta on 15€/kg

Lampaantalja, Lampaantaljat

taljat1Maatilalta myymme omien lampaiden taljoja, jotka ovat väriltään ruskeita, luonnon mustia (tummanruskea) ja valkoisia. Lampaantaljoja voit käyttää sisustuksessa tai lämmikkeenä pulkassa, autossa jne.

Taljat ovat kooltaan keskimäärin 110 x 80 cm. Taljojen hinnat ovat 75 - 120€.

Ota yhteyttä Tiiaan ja kysy lisää!

Villalanka, Huovutusvilla

VillalankaAidossa lampaanvillalangassa on villan luonnollinen rasva tallella. Langasta voit kutoa itsellesi vaikka lämpimät ja kuivana pysyvät sukat tai lapaset. Lampaan villalankaa voit tilata seuraavista väreistä: ruskea, musta, harmaa ja valkoinen. Villalangan hinta on 6€ /100g.

Huovutusvillasta voit huovuttaa melkein mitä vain! Helmet, tossut, seinävaatteen… Vain mielikuvitus on rajana!
Huovutusvillaan on myynnissä eri väreissä, mm. punaisena, sinisenä, keltaisena sekä luonnonväreissä kuten valkoinen, harmaa ja ruskea.

Ota yhteyttä Tiiaan ja kysy lisää!

Jaa sivu