Lammas- ja Hevostila

Tiian vanhempien isännöimä maatila siirtyi Tiialle ja Kimille sukupolvenvaihdoksessa syksyllä 2010. Tiia on ollut hevostyttö 7-vuotiaasta lähtien ja osallistunut tilan töihin lapsesta saakka. Kim on hoitanut lapsena tätinsä lehmiä ja hoitanut omaa kasvimaataan. Koska molemmat pitävät erittäin paljon eläimistä ja luonnosta oli maatilan jatkaminen luonnollinen ratkaisu.

maatila1Kesällä 2011 lampaat saivat hienon uuden lampolan ja samana vuonna Tiia valmistui ratsastusterapeutiksi. Kaksi unelmaa toteutui! 

Hevoskasvatusta

Bird Mountain Farmilla on pienimuotoista hevoskasvatusta. Eniten tilalla on syntynyt suomenhevosia. Ratsastustunneilla ja -terapiassa käytämme myös omia kasvatteja.

Toimintatapamme

Hevosten koulutuksessa ja käsittelyssä kunnioitamme perinteisiä hevosmiestaitoja. Kohtelemme hevosiamme rauhallisesti, päättäväisesti ja kunnioittaen. Kaikessa hoidossa ja käsittelyssä huomioimme hevosen psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin. Johdonmukaisuus hevosten käsittelyssä ja rutiinit päivittäisessä hoidossa tekevät toiminnasta hevostemme kanssa turvallista.